טבח/ית ראשי/ת לקיבוץ צאלים | מעברים נגב מערבי

טבח/ית ראשי/ת לקיבוץ צאלים

טבח/ית ראשי/ת לקיבוץ צאלים

12/02/2018
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
תאור תפקיד: 

בישול בריא ומגוון של ארוחת צהרים קיבוצית לשביעות רצונם של הסועדים.

קביעת התפריט הראשי ביחד עם אחראי התקציבים.

שמירה על נקיון, תנאים בריאותיים ואסטטיות.

מנהל את צוות העובדים של המטבח והחדר אוכל.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

יכולת לבצע את מאפייני התפקיד.

גיבוש הצוות ויחסי אנוש טובים, סבלנות וסובלנות, יצירתיות.

יכולת לעבוד תחת לחץ ולנהל מצבים בתוך הצוות.

השכלה נדרשת: 
לימודי תעודה
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
7:30-15:30
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור