למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת איכות לתפקיד המשלב ניהול איכות וטכנולוגיה | מעברים נגב מערבי

למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת איכות לתפקיד המשלב ניהול איכות וטכנולוגיה

למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת איכות לתפקיד המשלב ניהול איכות וטכנולוגיה

26/10/2024
תחום: 
אבטחת / בקרת איכות
טכנאים / הנדסאים
ייצור ותעשייה
כימיה / ביולוגיה / ביוטכנולוגיה
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טכנולוג/ית מזון
תאור תפקיד: 

 

למפעל המתקדם מסוגו בארץ דרוש/ה מנהל/ת איכות, לתפקיד המשלב איכות ופיתוח. המשרה כוללת עבודה משרדית, לצד עבודת שטח ומעבדה. המפעל ממוקם בקיבוץ בקיבוץ עלומים, בעוטף עזה.

תחומי אחריות:

  1. אחראי על הוצאתה לפועל של מערכת האיכות ובטיחות המזון בחברה.
  2. אחראי על בקרת מסמכי האיכות המבוקרים במפעל, עדכונם והפצתם.
  3. אחראי על תכנון ומעקב של  מבדקים פנימיים.
  4. אחראי על תיעוד הטיפול במוצר שירות לא מתאים.
  5. אחראי ליזום פעולות מתקנות  לעקוב אחר ביצוען ואפקטיביות הפעולה.
  6. אחראי על ניתוח תלונות לקוחות לישיבות איכות. 
  7. אחראי על בקרה אחר ביצוע תכנית ההדרכה.
  8. אחראי על עדכון סקר סיכונים והזדמנויות אחת לשנה והבאה לדיון במסגרת סקר הנהלה.
  9. קשר עם גופים חיצוניים ולקוחות בתחום אחריותה, כגון:  צבא, IQC, דרישות לקוחות.
  10. ליווי הטכנולוג הראשי בפיתוח מוצרים חדשים, שיפור תהליכים ושיטות ייצור טכנולוגיות של מוצרים קיימים.
  11. יצירת קשר עם גורמי חוץ בנושאי אבטחת איכות וטכנולוגיה לפי הצורך, כתיבת נהלים של תהליכי ייצור.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  1.  טכנולוג/ית מזון /הנדסאי ביוטכנולוגיה/ הנדסאי כימיה/ תואר מדעי אחר- חובה
  2. ידע בבטיחות מזון, בקרת איכות- חובה
  3. ניסיון קודם במפעלי מזון- יתרון
  4. הבנה בתהליכי ייצור ופיתוח מוצרים- יתרון
  5. נחישות ויכולת הטמעת תהליכים, מקצועיות, סדר ויכולת עבודה עצמאית.   
השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
אחר
שעות עבודה: 
08-17
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.