למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת איכות לתפקיד המשלב ניהול איכות וטכנולוגיה
למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת איכות לתפקיד המשלב ניהול איכות וטכנולוגיה
26/10/2024תחום:
אבטחת / בקרת איכות
טכנאים / הנדסאים
ייצור ותעשייה
כימיה / ביולוגיה / ביוטכנולוגיה
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
טכנולוג/ית מזון
תאור תפקיד:
למפעל המתקדם מסוגו בארץ דרוש/ה מנהל/ת איכות, לתפקיד המשלב איכות ופיתוח. המשרה כוללת עבודה משרדית, לצד עבודת שטח ומעבדה. המפעל ממוקם בקיבוץ בקיבוץ עלומים, בעוטף עזה.
תחומי אחריות:
- אחראי על הוצאתה לפועל של מערכת האיכות ובטיחות המזון בחברה.
- אחראי על בקרת מסמכי האיכות המבוקרים במפעל, עדכונם והפצתם.
- אחראי על תכנון ומעקב של מבדקים פנימיים.
- אחראי על תיעוד הטיפול במוצר שירות לא מתאים.
- אחראי ליזום פעולות מתקנות לעקוב אחר ביצוען ואפקטיביות הפעולה.
- אחראי על ניתוח תלונות לקוחות לישיבות איכות.
- אחראי על בקרה אחר ביצוע תכנית ההדרכה.
- אחראי על עדכון סקר סיכונים והזדמנויות אחת לשנה והבאה לדיון במסגרת סקר הנהלה.
- קשר עם גופים חיצוניים ולקוחות בתחום אחריותה, כגון: צבא, IQC, דרישות לקוחות.
- ליווי הטכנולוג הראשי בפיתוח מוצרים חדשים, שיפור תהליכים ושיטות ייצור טכנולוגיות של מוצרים קיימים.
- יצירת קשר עם גורמי חוץ בנושאי אבטחת איכות וטכנולוגיה לפי הצורך, כתיבת נהלים של תהליכי ייצור.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- טכנולוג/ית מזון /הנדסאי ביוטכנולוגיה/ הנדסאי כימיה/ תואר מדעי אחר- חובה
- ידע בבטיחות מזון, בקרת איכות- חובה
- ניסיון קודם במפעלי מזון- יתרון
- הבנה בתהליכי ייצור ופיתוח מוצרים- יתרון
- נחישות ויכולת הטמעת תהליכים, מקצועיות, סדר ויכולת עבודה עצמאית.
השכלה נדרשת:
תואר ראשון
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
אחר
שעות עבודה:
08-17
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור