מנהל/ת משמרת תפעולית למפעל מזון
מנהל/ת משמרת תפעולית למפעל מזון
10/10/2024למפעל מזון מוביל ומצליח
דרוש/ה מנהל/ת משמרת תפעולית
תיאור תפקיד:
ניהול המשמרות על פי נהלי המפעל ואחריות על העובדים בהתאם לדרישות ולנהלי האיכות והבטיחות
אחריות על יצירת סביבת עבודה בטיחותית באמצעות –הדרכות, סקר סיכונים, דיווח כמעט ונפגע, טיפול במפגעים, ניתוח אירועי בטיחות, תצפיות
יישום מדיניות לשמירת איכות ובטיחות המוצר
חניכת עובדים במהלך המשמרות
טיפול באירועים חריגים, זיהוי מקור החריגה
ניהול שגרות – עמידה בת.ע, ניוד וניתוב עובדים בהתאם לצורך, קשר רציף מול הנהלת הייצור
תפעול צוותי חירום – במהלך המשמרת
ביצוע תורנות מנהל/ת תורן במשמרות
מיקוד בתוצאות, יוזמה, פרואקטיביות
טכנאי/ת / הנדסאי/ת - יתרון
ניסיון ניהולי – חובה (מהתעשייה)
ניתן להשתמש בהסעות / או הגעה באופן עצמאי
נכונה לעבודה במשמרות צהריים ולילה בלבד (ניתן גם בוקר אם יש מועמד שמעוניין)
משמרת צהריים: 15:30-23:30
משמרת לילה: 23:30-06:30
* משרה מס׳ #419682 מיועדת לגברים ונשים כאחד
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור