טבח/ית לענף המזון בניר יצחק | מעברים נגב מערבי

טבח/ית לענף המזון בניר יצחק

טבח/ית לענף המזון בניר יצחק

15/08/2024
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
תאור תפקיד: 
  • אחריות על הבישול היומי של מגוון המנות והתוספות השונות
  • אחריות על הפס והנראות שלו
  • הכנות ברמה השבועית
  • חלוקת עבודה יומית וארגון הצוות למילוי המשימה במטבח
  • אחראי שהמטבח יהיה נקי ביחד ובשיתוף פעולה עם כל הצוות
  • הכשרת עובדים חדשים במטבח

שעות פעילות הענף בשלב נוכחי:

  • ראשון עד חמישי 7:00-15:00, שישי 7:00-14:00
  • שני ורביעי ארוחות ערב 17:00-21:00
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • ידע וניסיון בבישול במטבח קיבוצי/מוסדי
  • ידע וניסיון בהפעלה של כלל העמדות בענף (קופה, עמדת שטיפת כלים, קבלת סחורה) 
  • הכרות עם עולם התמחיר של  מנות
  • נכונות לעבודה בשעות לא שגרתיות: ערבים, סופי שבוע, חגים
  • תודעת שירות גבוהה
  • יוזמה ויצירתיות, חידוש וגיוון התפריט באופן שוטף
  • יכולת ארגון ועמידה בלוחות זמנים

 

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
ראשון עד חמישי 7:00-15:00, שישי 7:00-14:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.