טבח/ית לענף המזון בניר יצחק
טבח/ית לענף המזון בניר יצחק
15/08/2024תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
טבח/ית
תאור תפקיד:
- אחריות על הבישול היומי של מגוון המנות והתוספות השונות
- אחריות על הפס והנראות שלו
- הכנות ברמה השבועית
- חלוקת עבודה יומית וארגון הצוות למילוי המשימה במטבח
- אחראי שהמטבח יהיה נקי ביחד ובשיתוף פעולה עם כל הצוות
- הכשרת עובדים חדשים במטבח
שעות פעילות הענף בשלב נוכחי:
- ראשון עד חמישי 7:00-15:00, שישי 7:00-14:00
- שני ורביעי ארוחות ערב 17:00-21:00
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- ידע וניסיון בבישול במטבח קיבוצי/מוסדי
- ידע וניסיון בהפעלה של כלל העמדות בענף (קופה, עמדת שטיפת כלים, קבלת סחורה)
- הכרות עם עולם התמחיר של מנות
- נכונות לעבודה בשעות לא שגרתיות: ערבים, סופי שבוע, חגים
- תודעת שירות גבוהה
- יוזמה ויצירתיות, חידוש וגיוון התפריט באופן שוטף
- יכולת ארגון ועמידה בלוחות זמנים
השכלה נדרשת:
מקצועית
היקף המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
ראשון עד חמישי 7:00-15:00, שישי 7:00-14:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור