למפעלי מזון בעוטף דרוש/ה מנהל/ת ייצור | מעברים נגב מערבי

למפעלי מזון בעוטף דרוש/ה מנהל/ת ייצור

למפעלי מזון בעוטף דרוש/ה מנהל/ת ייצור

07/08/2024
תחום: 
ייצור ותעשייה
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת ייצור
תאור תפקיד: 

תחומי אחריות:

  1. חברות בהנהלת התפעול של המפעלים.
  2. ניהול צוות של כ- 25-30 עובדים/ות, בתפקידי אחמ"ש, מפעיל מכונה ועובדי ייצור.
  3. ניהול המשאב האנושי בצוות, לרבות: הובלת תהליכי חניכה, פיתוח יכולות והסמכות של העובדים.
  4. אחריות לתפעול תקין של המכונות וציוד העזר בהתאם למדיניות האחזקה.
  5. ניהול פרמטרים בייצור- ניהול החומר, כמויות, פחת, תוצ"ג, אריזה ועוד.
  6. הטמעה של נהלי הארגון, בפרט בתחומי בטיחות, תפעול, איכות ובטיחות המוצר.
  7. מעקב ביצועים יומי, מעקב תקלות וזמני השבתה, מאזן מסה יומי.
  8. ייזום שיפורים תפעוליים לפי כלי מצוינות תפעולית, הפחתת פחתים, העלאת תפוקות וכו'.
  9. אחראי לבטיחות העובדים במתחם.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

סמכות:

  1. סמכויות פורמאליות ולא פורמאליות, רמת קבלת החלטות, אחריות כספית, אחריות ארגונית, אחריות מקצועית, אחריות ניהולית)
  2. קביעת תוכנית לשבוע הקרוב, הזמנות, סידור עבודה- ליווי שוטף.
  3. ניהול עובדים- שיחות אישיות, שינויים בשכר.

דרישות מקצועיות:

  1. בעל ניסיון קודם בניהול ייצור- חובה.
  2. השכלה  רלוונטית- חובה .
  3. שליטה מלאה בתוכנות office.
  4. יכולת ניהול וקידום תהליכים.
  5. יכולות בינאישיות גבוהות ואסרטיביות.
  6. עמידה בהזמנות, מתן שירות טוב לכלל הלקוחות.
  7. ייעול נכון של כוח אדם.
  8. עמידה בדרישות האיכות, חידוש וקידום רעיונות חדשים .
השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור