מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ בארי
מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ בארי
08/09/2022תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע:
מנהל/ת
תאור תפקיד:
ניהול צוות עובדי חדר האוכל ומתן שירות ואוזן קשבת ללקוחות המקום.
אחריות ושמירה ופיתוח מבנה חדר האכילה ומתקניו (פנים וחוץ) מבחינת היגיינה, אחזקה ונראות.
שנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות
כפיפות: מנהלת ענף המזון
כניסה לתפקיד: מיידית
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- אסרטיביות, שירותיות, אכפתיות ואחריות
- יכולת עבודה בצוות
- יכולת ניהול, גיבוש צוות והנעת עובדים
- יכולת הקשבה, סבלנות ומתן מענה ללקוחות המקום
- ראיה מערכתית ותיעדוף משימות
- יכולת תקשורתית גבוהה
- יכולת קבלת מרות והטלתה
- יכולת עבודה בלחץ
השכלה נדרשת:
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
משמרות
שעות עבודה:
6 ימי עבודה בשבוע שעות 6:00-14:00 (יש גם משמרות ערב 17:00-21:00)
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור