מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ בארי | מעברים נגב מערבי

מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ בארי

מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ בארי

08/09/2022
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

ניהול צוות עובדי חדר האוכל  ומתן שירות ואוזן קשבת ללקוחות המקום.

אחריות ושמירה ופיתוח מבנה חדר האכילה ומתקניו (פנים וחוץ) מבחינת היגיינה, אחזקה ונראות.

שנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות

כפיפות: מנהלת ענף המזון

כניסה לתפקיד: מיידית

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • אסרטיביות, שירותיות, אכפתיות ואחריות
  • יכולת עבודה בצוות
  • יכולת ניהול, גיבוש צוות והנעת עובדים
  • יכולת הקשבה, סבלנות ומתן מענה ללקוחות המקום
  • ראיה מערכתית ותיעדוף משימות
  • יכולת תקשורתית גבוהה
  • יכולת קבלת מרות והטלתה
  • יכולת עבודה בלחץ
השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משמרות
שעות עבודה: 
6 ימי עבודה בשבוע שעות 6:00-14:00 (יש גם משמרות ערב 17:00-21:00)
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור