מנהל/ת חדר אכילה לקיבוץ בארי | מעברים נגב מערבי

מנהל/ת חדר אכילה לקיבוץ בארי

מנהל/ת חדר אכילה לקיבוץ בארי

24/11/2021
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

ניהול צוות עובדי חד"א ומתן שירות ואוזן קשבת ללקוחות המקום.

אחריות ושמירה ופיתוח מבנה חדר האכילה ומתקניו (פנים וחוץ) מבחינת היגיינה, אחזקה ונראות.

היקף המשרה : מלאה

משך הקדנציה: שנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות

כפיפות: מנהל ענף המזון

כניסה לתפקיד: מיידית.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

כישורים ותכונות נדרשות :

  • אסרטיביות, שירותיות, אכפתיות ואחריות
  • יכולת ניהול, גיבוש צוות והנעת עובדים
  • יכולת הקשבה, סבלנות ומתן מענה ללקוחות המקום
  • ראיה מערכתית ותיעדוף משימות
  • יכולת תקשורתית גבוהה
  • יכולת קבלת מרות והטלתה

 

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור