עובד/ת ייצור למפעל מזון בנתיבות | מעברים נגב מערבי

עובד/ת ייצור למפעל מזון בנתיבות

עובד/ת ייצור למפעל מזון בנתיבות

27/05/2021
תחום: 
ייצור ותעשייה
כללי
מקצוע: 
עובד/ת ייצור
תאור תפקיד: 

הפעלת קו ייצור במפעל מזון, כולל תפעול ידני של מכונות, הזנת חומרי גלם, פירוק והרכבת מכונות לניקיון יסודי.

עבודה במשמרות, 9 שעות עבודה לפחות במשמרת:

  • תחילת עבודה במשמרת בוקר: 07:00.
  • תחילת עבודה במשמרת צהריים: 11:00 (נדרשת גמישות לשינויים).
  • ימי שישי – לסירוגין (עד כניסת שבת)

מיקום המפעל: נתיבות 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון קודם בעבודה פיזית, במפעל ייצור.  

ניסיון בעבודה במפעל מזון או תרופות יהווה יתרון.

יכולת הגעה עצמאית למפעל.

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משמרות
שעות עבודה: 
תחילת משמרת ראשונה 07:00, תחילת משמרת שנייה 12:00 (יתכנו שינויים) , 9 שעות עבודה + שעות נוספות
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור