מנהל/ת ענף מזון לקיבוץ רעים | מעברים נגב מערבי

מנהל/ת ענף מזון לקיבוץ רעים

מנהל/ת ענף מזון לקיבוץ רעים

06/05/2021
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת ענף
תאור תפקיד: 

מצורף קובץ ובו תיאור התפקיד.

היקף משרה: 100%

תחילת עבודה מיידית.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • ידע וניסיון בתחום המזון
  • טבח מקצועי – חובה
  • ניסיון בקיבוץ – יתרון.
  • השכלה בתחום הכלכלה/ ניהול – יתרון.
  • כושר מנהיגות, הובלת  צוות ויכולת הנעת העובדים.
  • תודעת שירות גבוהה, אדיבות וסבלנות.
  • יכולת התמודדות עם מגוון משימות במקביל ועמידה בלחצים.
  • חריצות, יושרה, אמינות ואחריות אישית.
  • יחסי אנוש מעולים ועבודה כחלק מצוות.
  • נכונות לעבודה מעבר לשעות העבודה הרגילות.
  • ראייה רחבה, יכולת ניתוח וגמישות מחשבתית, יכולת להוביל שינויים וחשיבה מחוץ לקופסא לפתרון בעיות יצירתי
  • יכולת תקשורת בין אישית טובה וניהול משא ומתן
השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור