טבח/ית ראשי/ת למטבח בקיבוץ צאלים | מעברים נגב מערבי

טבח/ית ראשי/ת למטבח בקיבוץ צאלים

טבח/ית ראשי/ת למטבח בקיבוץ צאלים

16/08/2017
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

יכולת לבשל לכמות גדולה של אנשים - בסדר גודל של 300 מנות ליום.

יחסי  אנוש טובים ויכולת עבודה בצוות. 

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור