מבקר/ת איכות למפעל מזון | מעברים נגב מערבי

מבקר/ת איכות למפעל מזון

מבקר/ת איכות למפעל מזון

07/08/2020
תחום: 
אבטחת / בקרת איכות
טכנאים / הנדסאים
כימיה / ביולוגיה / ביוטכנולוגיה
מהנדסים
מקצוע: 
אבטחת איכות
תאור תפקיד: 

לחברת הינומן-בארי, המגדלת ומייצרת את ירק-העל MANKAI , מוצר חדשני בעולם המזון,
דרוש/ה מבקר/ת איכות.

מהות התפקיד: אחריות לבקרת איכות במפעל מזון תהליכי.

תחומי אחריות עיקריים:

  1. בקרה על יישום תקני מזון והוראות עבודה בכל שלבי תהליך גידול וייצור המוצר.
  2. ביצוע ביקורות אימות וטיוב טפסים
  3. ביצוע בקרה שוטפת על רמת היגיינה ו-GMP.
  4. מעקב ודגימת חומרים בתהליך  עפ"י תכנית הדיגום.
  5. מעקב ובקרה אחר ציוד ומכשור.
  6. ביצוע הדרכות לעובדים.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  1. השכלה בתחום מדעי החיים.
  2. ניסיון קודם בתחום הבטחת/בקרת איכות או בעבודת מעבדה .
  3. הכרות עם תקני איכות – יתרון משמעותי.
  4. ניסיון ממפעל מזון – יתרון משמעותי.
  5. שליטה טובה בעברית ואנגלית (קריאה, כתיבה ודיבור).
  6. שליטה מלאה בתוכנות Office.
  7. יכולת עבודה עצמאית, אחראית, מסודרת ומדויקת.
  8. יכולת תקשורת טובה בעבודה בצוות ועם ממשקים מגוונים.

מיקום המשרה: נתיבות וקיבוץ בארי

 

השכלה נדרשת: 
טכנאי/ת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
08:00-17:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור