עובד כללי לענף המזון בקיבוץ | מעברים נגב מערבי

עובד כללי לענף המזון בקיבוץ

עובד כללי לענף המזון בקיבוץ

31/05/2020
תחום: 
כללי
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
עובד/ת כללי
תאור תפקיד: 

עבודה במכונת הכלים ועבודות ניקיון כלליות בענף המזון.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

חריצות, מסירות ואכפתיות.
יכולת לביצוע עבודה פיזית בעמידה רב שעות היום.

נכונות להתחייבות לטווח ארוך.

 

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
7:00-15:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור