לתאגיד התיירות והאירוח של קיבוץ גבולות דרוש/ה טבח/ית ראש/ית לאגף המזון | מעברים נגב מערבי

לתאגיד התיירות והאירוח של קיבוץ גבולות דרוש/ה טבח/ית ראש/ית לאגף המזון

לתאגיד התיירות והאירוח של קיבוץ גבולות דרוש/ה טבח/ית ראש/ית לאגף המזון

30/04/2019
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
תאור תפקיד: 

· אחריות מלאה על הכנת המזון והבישול.

· ניהול צוות המטבח.

· ביצוע רכש מזון ותמחור מנות.

· בניית תפריטים שונים ועונתיים.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

· תעודת טבח סוג 3 לפחות.

· שרותיות, אדיבות ויחסי אנוש טובים.

· יכולת ניהול צוות.

· יכולת עבודה בצוות.

 

היקף משרה - מלאה.

תחילת עבודה - מיידית.

ניידות- חובה.

כפיפות ישירה – מנהלת אגף מזון.

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור