לתאגיד התיירות והאירוח של קיבוץ גבולות דרוש/ה טבח/ית ראש/ית לאגף המזון
לתאגיד התיירות והאירוח של קיבוץ גבולות דרוש/ה טבח/ית ראש/ית לאגף המזון
30/04/2019תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
טבח/ית
תאור תפקיד:
· אחריות מלאה על הכנת המזון והבישול.
· ניהול צוות המטבח.
· ביצוע רכש מזון ותמחור מנות.
· בניית תפריטים שונים ועונתיים.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
· תעודת טבח סוג 3 לפחות.
· שרותיות, אדיבות ויחסי אנוש טובים.
· יכולת ניהול צוות.
· יכולת עבודה בצוות.
היקף משרה - מלאה.
תחילת עבודה - מיידית.
ניידות- חובה.
כפיפות ישירה – מנהלת אגף מזון.
השכלה נדרשת:
מקצועית
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור