עובד/ת כללי/ת ל אגף המזון לתאגיד התיירות של קיבוץ גבולות | מעברים נגב מערבי

עובד/ת כללי/ת ל אגף המזון לתאגיד התיירות של קיבוץ גבולות

עובד/ת כללי/ת ל אגף המזון לתאגיד התיירות של קיבוץ גבולות

05/02/2019
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
עובד/ת כללי
תאור תפקיד: 

 

מתן שירות לסועדים בחדר האוכל והגשת מזון.

עריכת שולחנות.

סידור חדר האוכל וניקיון.

עזרה בבישול.

 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

היקף משרה-מלאה.

תחילת עבודה-מיידית.

ניידות- יתרון.

כפיפות ישירה- מנהלת אגף מזון

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור