עובד/ת כללי/ת ל אגף המזון לתאגיד התיירות של קיבוץ גבולות
עובד/ת כללי/ת ל אגף המזון לתאגיד התיירות של קיבוץ גבולות
05/02/2019תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
עובד/ת כללי
תאור תפקיד:
מתן שירות לסועדים בחדר האוכל והגשת מזון.
עריכת שולחנות.
סידור חדר האוכל וניקיון.
עזרה בבישול.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
היקף משרה-מלאה.
תחילת עבודה-מיידית.
ניידות- יתרון.
כפיפות ישירה- מנהלת אגף מזון
השכלה נדרשת:
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור